Συχνες ερωτησεις

Χάρη στην ευελιξία του, το Hyperoil  είναι χρήσιμο είτε για την αντιμετώπιση ενός τσίμπηματος εντόμου,  για ένα έγκαυμα, για εκδορές και άλλους συχνούς τραυματισμούς. Επιτρέπει την διαχείριση και των πιο περίπλοκων και δύσκολων καταστάσεων όπως και των απλούστερων. Χάρη στην πολυ-λειτουργικότητα του, προστατεύει από τη μόλυνση και εκτελεί πολλές άλλες εργασίες που διαφορετικά θα χρειάζονταν πολλά προϊόντα.

Είναι ένα ασφαλές και οικονομικό προϊόν.

Για όλες τις μορφές είναι 4 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής και διάθεσης στην αγορά.

Η πολυλειτουργικότητα του Hyperoil επιτρέπει να αντισταθμίζεται η έλλειψη άλλων ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Χάρη στην αντισηπτική δράση, μπορεί να αποφευχθεί η χρήση των τοπικών αντιβιοτικών και σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, αυτό κάνει τεράστια διαφορά. Επιπλέον, ακόμη και αν δεν μπορεί να καλύψει επαρκώς τη βλάβη, όπως θα κάνατε σε κανονικές συνθήκες υγιεινής, το προϊόν εξακολουθεί να είναι σε θέση να προστατεύει την πληγή και να προωθήσει τη διαδικασία της επούλωσης. Μπορείτε να καθαρίσετε την πληγή και να το αντιμετωπίσετε μόνο με Hyperoil, οπότε, ακόμα και αν δεν έχετε διαθέσιμο καθαρό νερό, μπορείτε να έχετε ένα επαρκές επίθεμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Hyperoil χωρίς την εφαρμογή άλλων προϊόντων. Στο σεισμό στην Αϊτή το 2010, η χρήση του Hyperoil επέτρεψε την επίλυση διαφόρων προβλημάτων με τραύματα και την αποφυγή πολλών ακρωτηριασμών, αν και ήταν μια κατάσταση όπου οι συνθήκες υγιεινής ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.

Το προϊόν είναι μη αποτελεσματικό όπου η υποξία των ιστών είναι χαμηλότερη των 30mmHg. Όταν ο ιστός δεν οξυγονώνεται σημαίνει ότι είναι νεκρός ή ότι πεθαίνει, άρα δεν υπάρχει λόγος εφαρμογής του Hyperoil.

Η εφαρμογή του προϊόντος σε όλες τις μορφές του, μπορεί να επιφέρει μια προσωρινή αίσθηση καύσου, κνησμού ή ερυθρότητας γύρω από την πάσχουσα περιοχή. Αυτό μπορεί να συμβεί παροδικά και παρά το ότι είναι δυσάρεστο δεν είναι αρνητικό διότι σημαίνει ενεργοποίηση του ιστού και των νεύρων και τόνωση της επαναγγείωσης στην περί της βλάβης περιοχή. Το προϊόν σταδιακά θα μειώσει τον πόνο στην πληγή και θα προωθήσει την επούλωση.

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ, ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ή ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΑΓΩΓΗ διότι μπορεί να ελαττώσουν την δραστικότητα του Hyperoil

Μην εκθέτετε στον ήλιο, την περιοχή στην οποία έχετε εφαρμόσει το Hyperoil

Σε περίπτωση παρατεταμένη χρήσης μπορεί να παρατηρηθεί προσωρινή απώλεια του τριχωτού της περιοχής όπου το Hyperoil εφαρμόζεται. Μετά το τέλος της θεραπείας, οι τρίχες εμφανίζονται και πάλι με το φυσιολογικό τους χρώμα.

«Όλα τα προηγμένα επιθέματα δρούν σε ένα υγρό περιβάλλον!». Αυτό είναι ένα από τα θεμελιώδη του ορισμού τους. Το Hyperoil, ωςπροηγμένο επίθεμα, διατηρεί το τραύμα υγρό και προοδευτικά ρυθμίζει τις εκκρίσεις του ιστού σαν συνάρτηση των αναγκών ανάπλασης. Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό, το Hyperoil είναι σε θέση να διατηρεί την υγρασία του τραύματος άμεσα και ανεξάρτητα από το περιβάλλον του τραύματος.

Εάν ένα τραύμα είναι ξηρό, το Hyperoil είναι σε θέση να το ενυδατώσει, κι έτσι να επιτρέψει την πρόοδο της διαδικασίας επούλωσης. Άλλα επιθέματα ενυδατώνουν τις βλάβες με έμμεσο τρόπο (με την αξιοποίηση της εξάτμισης της υγρασίας του ιστού) αλλά χρειάζεται μια συνεχής παρακολούθηση για να αποφευχθεί εμπότιση του υγιούς ιστού γύρω από τη βλάβη. To Hyperoil διατηρεί τους, περί της βλάβης, υγιείς ιστούς και ενυδατώνει συγχρόνως την βλάβη.

Aνάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το τραύμα, τα αντισηπτικά μπορεί να προκαλέσουν τα παρακάτω:

  • εκ νέου έναρξη της φλεγμονώδους διαδικασίας, δηλαδή η βλάβη παραμένει στην αντιδρώσα και καθαρισμού φάση και δεν θα εισέλθει στη φάση της ανασυγκρότησης, δημιουργώντας μια παρατεταμένη φλεγμονώδη φάση.
  • αυτό οδηγεί σε έλλειψη προόδου στο στάδιο κοκκοποίησης, η οποία είναι η φάση συσσώρευσης του νέου ιστού μέχρι την αποκατάσταση.
  • στη δεύτερη ή την τρίτη φάση της διαδικασίας επούλωσης, προκαλούν την αναστολή της φάσης της κοκκοποίησης και αναστέλλουν την επαναεπιθηλιοποίηση δημιουργώντας κακής ποιότητας ουλές.

Τα αντισηπτικά αποτρέπουν τη μόλυνση του τραύματος, αλλά θα πρέπει επίσης να αποφεύγεται η παράταση ή η αναστολή της διαδικασίας ανάπλασης του ιστού.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που δεν επιτρέπει τη μόλυνση και ταυτόχρονα διευκολύνει κάθε φάση της ανάπλασης του ιστού: Hyperoil!

Η αντισηπτική (αντιμικροβιακή, αντι-ιική, αντιβακτηριακή) δράση του Hyperoil έχει πολύ ευρύ και αποτελεσματικό φάσμα και δεδομένου ότι τα τοπικά αντιβιοτικά προκαλούν την ανάπτυξη της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά και μυκητιασικές λοιμώξεις, καθώς και την παράταση της φλεγμονώδους φάσης, είναι άχρηστο να χρησιμοποιούνται, όταν ο κίνδυνος μόλυνσης μπορεί να αποφεύγεται αποτελεσματικά από την εφαρμογή του Hyperoil.

Τα αντι-φλεγμονώδη προϊόντα διακόπτουν τη διαδικασία επούλωσης, αδρανοποιούν τα τραύματα, επιφέρουν βακτηριακές και μυκητιακές επιλοιμώξεις.

Τα δραστικά συστατικά του Hyperoil εξάγονται από το Neem και το βαλσαμόχορτο(St.Johns wort), τα οποία, όπως είναι ιστορικά γνωστό, και επιστημονικώς εξακριβωμένο και αιτιολογημένο, και τα δύο χρησιμοποιούνται ως φαρμακευτικά φυτά στη θεραπεία των βλαβών των ιστών με αντι-φλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Συνεπώς, είναι περιττό να χρησιμοποιήσετε ένα αντιφλεγμονώδες προϊόν που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επούλωση των τραυμάτων, όταν Hyperoil βοηθά στην επίλυση της φλεγμονώδους διαδικασίας ενθαρρύνοντας παράλληλα την ορθή εξέλιξη της κάθε φάσης της επούλωσης.