Η Εταιρια

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H MEDICAL MATE ειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ιατρικών συσκευών από το 2008. 

Aπό το 2012 , η MEDICAL MATE είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, της σειράς προϊόντων επουλωτικών προϊόντων Ηyperoil (ιατροτεχνολογικά προϊόντα MD IIb) και Hypermixvet (για κτηνιατρική χρήση) του ιταλικού οίκου RIMOS srl.

Η MEDICAL MATE πρωτοπόρησε όταν το 2015 πρώτη εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την αποστείρωση αέρα και επιφανειών με UVGI και PCO φωτοκαταλυτική οξείδωση, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AIRSTERIL UK. 

Είναι η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα και η πρώτη στην Ευρώπη που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποστείρωσης με συσκευές UVC light σε κάθε επαγγελματικό χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις συμμόρφωσης στα πρότυπα ποιότητας και στους κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας.

 

an ever adapting business

Οι υπόλοιπες συνεργασίες της MEDICAL MATE στον χώρο των ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, των δερμοκαλλυντικών και των επουλωτικών προϊόντων για κτηνιατρική χρήση,  παραμένουν ενεργές και δυνατές. Η γκάμα των προϊόντων επούλωσης τραυμάτων και περιποίησης δέρματος, ενισχύεται με περισσότερα πρωτοποριακά προϊόντα ενώ η διανομή τους επεκτείνεται σε περισσότερα σημεία πώλησης.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ομαδική εργασία

Σεβασμός στην δημόσια υγεία

Πρωτοπορία με νέες τεχνολογίες και προϊόντα

Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο

Προσωποποιημένη επικοινωνία

Σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης

Ο σκοπός μας

Να αναπτύσσουμε και να εισάγουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας τα οποία εξυπηρετούν βασικές ανάγκες της δημόσιας υγείας.

Πιστοποιητικά

Πιστοποίηση συμμόρφωσης στην Υ.Α. 1348/2004 για την τήρηση ενός συστήματος αρχών και κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων